Een computerscherm met daarop een impressie van een consult in de virtuele spreekkamer van contextMe

Live Interactie

Als het gaat om gezondheid is persoonlijk contact met een deskundige onmisbaar.

Met onze oplossingen voor live interactie helpen we organisaties bij het aanbieden van laagdrempelige en persoonlijke zorg op afstand. Dit kan via live chat, videobellen en schermdelen. Mocht u het vertrouwde zorgpad intact willen houden dan kan daar ook een virtuele wachtkamer en spreekkamer worden ingericht. Patiënten kunnen op deze manier snel en veilig in contact komen met een zorgverlener in een virtuele wachtkamer/spreekkamer omgeving die qua “look & feel” overeenkomt met die van uw eigen organisatie.

De technologie is ontwikkeld door ons zusterbedrijf ILINQU. Dit stelt u in staat om snel te schakelen en flexibel in te spelen op de wensen van uw organisatie.

Bekijk de video voor meer informatie.

video
play-sharp-fill

De functionaliteiten

Embedded chat

Op ieder platform kunnen bezoekers direct op de huidige pagina vragen stellen via de chat. Het chatvenster is op elke pagina beschikbaar en te gebruiken tijdens uw eigen gewenste openingstijden.

Videogesprek

In sommige chat gesprekken is het handig om elkaar te kunnen zien. Daarom biedt ons platform de mogelijkheid om een videogesprek te starten vanuit de chat. De bezoeker ontvangt hiervoor een uitnodiging en voert het gesprek zonder additionele plugin terwijl uw eigen pagina zichtbaar blijft.

Scherm delen

Meekijken op het scherm van de deskundige kan de informatie overdracht verrijken. Met een duidelijke aanwijs stip en tekenmogelijkheden kunt u specifieke elementen op uw scherm toelichten aan uw patiënt.

Bestanden uitwisselen

Via de chat kunnen er eenvoudig en veilig bestanden worden uitgewisseld. Zowel door de deskundige als door de patiënt. Bestanden hoeven dan niet meer via een mail gestuurd te worden.

Groepsvoorlichting

U kunt aan uw patiënten op gezette tijden groepsvoorlichting geven met behulp van onze webinar functionaliteit.
Zo verplaatst u laagdrempelig groepsgesprekken van de zorglocatie naar de woonkamer.

Video conference

Er kunnen meerdere personen bij een videogesprek worden toegevoegd. De uitnodiging hiervoor verstuurt u naar een e-mailadres. Hiermee komt de genodigde direct bij het gesprek. Vervolgens kunt u of één van de deelnemers fungeren als voorzitter. Op deze manier kunt u effectief het groepsgesprek, zoals MDO of mantelzorgoverleg voeren.

Neem nu contact op