Live Interactie 2019-03-04T14:02:06+01:00
Een computerscherm met daarop een impressie van een consult in de virtuele spreekkamer van contextMe

Live Interactie

Als het gaat om gezondheid is persoonlijk contact met een deskundige onmisbaar.

Met onze oplossingen voor live interactie helpen we organisaties bij het aanbieden van laagdrempelige en persoonlijke zorg op afstand. Dit kan via live chat en een videogesprek op ieder platform. Mocht u het vertrouwde zorgpad intact willen houden dan kan er ook een virtuele wachtkamer en spreekkamer worden ingericht. Gebruikers kunnen in contact komen met een deskundige die werkzaam is bij uw eigen organisatie of die wordt geleverd door contextMe.

De technologie wordt ontwikkeld door ons zusterbedrijf ILINQU. Dit stelt ons in staat om snel te schakelen en flexibel in te spelen op de wensen van uw organisatie.

Bekijk de video voor meer informatie.

De functionaliteiten

Embedded chat

Op ieder platform kunnen bezoekers direct op de huidige pagina vragen stellen via de chat. Het chatvenster is op elke pagina beschikbaar en te gebruiken tijdens uw eigen gewenste openingstijden.

Videogesprek

In sommige chat gesprekken is het handig om elkaar te kunnen zien. Daarom biedt ons platform de mogelijkheid om een videogesprek te starten vanuit de chat. De bezoeker ontvangt hiervoor een uitnodiging voor en voert het gesprek terwijl de huidige pagina zichtbaar blijft.

Scherm delen

Meekijken op het scherm van de deskundige kan de informatie overdracht verrijken. Met een duidelijke aanwijs stip en tekenmogelijkheden kunt u specifieke elementen op uw scherm toelichten aan uw clïent.

Bestanden uitwisselen

Via de chat kunnen er eenvoudig bestanden worden uitgewisseld. Zowel door de deskundige als door de cliënt. Bestanden hoeven dan niet meer via een mail gestuurd te worden.

Groepsvoorlichting

U kunt aan uw clïenten op gezette tijden groepsvoorlichting geven met behulp van onze webinar functionaliteit.
Zo kunt u op efficiënte wijze het groepsspreekuur verplaatsen van de spreekkamer naar de woonkamer.

Moderated conference

Er kunnen meerdere personen bij het videogesprek worden toegevoegd. De uitnodiging hiervoor verstuurt u eenvoudig naar een e-mailadres. Met behulp van de link in de e-mail komt de genodigde direct bij het gesprek. Vervolgens kunt u of een van de deelnemers fungeren als voorzitter. Op deze manier kunt u effectief het groepsgesprek voeren terwijl de rust wordt bewaard.

Neem nu contact op