Content Platform 2018-08-20T15:07:16+00:00
Een impressie van het contextMe zorg platform op een phone, tablet, pc en laptop.

Content Platform

Mensen toegang geven tot een omvangrijke bibliotheek met betrouwbare medische video’s. Op uw eigen website en in uw eigen huisstijl.

Daarvoor maakt u gebruik van ons Content Platform.

U kiest zelf welke video’s u beschikbaar wilt stellen en u houdt de controle over wie er wat mag bekijken.

Zodat mensen laagdrempelig toegang tot krijgen tot de juiste informatie.

Meer weten over ons platform? Bekijk de video.

Toegang via uw eigen website

Geef gebruikers eenvoudig toegang tot het platform via uw eigen website en uw digitale patiëntomgeving. U kunt gebruikers ook eenvoudig uitnodigen met een automatische, persoonlijke e-mail. Dit bericht bevat een unieke link waarmee een gebruiker zichzelf kan aanmelden op het platform.

Huisstijl Aanpasbaar

Met een logo en aanpasbare kleuren is het platform eenvoudig in de gewenst huisstijl in te richten. Daarmee zorgen we dat een gebruiker het vertrouwde gevoel behoudt dat hij of zij al bij uw organisatie heeft.

Persoonlijke welkomstvideo

Heet een gebruiker welkom met een persoonlijke video. Leg daarin bijvoorbeeld uit hoe het platform werkt en geef een gebruiker het vertrouwen dat uw organisatie de inhoud van de dienstverlening ondersteunt.

Content individueel gefilterd

Dankzij ons content filter ziet een gebruiker alleen informatie die voor de persoonlijke situatie relevant is. Zo voorkomen we de informatie overload van het open internet en zorgen we dat er geen onjuiste conclusies worden getrokken.

Content gesorteerd op gezondheidsfase

Met een duidelijk overzicht kan een gebruiker direct de informatie bekijken die op dat moment van belang is. Denk aan klachten, diagnose, conservatieve behandeling, operatie en revalidatie. Zo kan een gebruiker op elk moment de juiste gezondheidskeuzes maken.

Responsive platform

Het platform is uitstekend te gebruiken op alle devices: mobiel, tablet en desktop. Zo zorgen wij dat iemand in elke situatie betrouwbaar antwoord krijgt op gezondheidsvragen. In de trein, op vakantie of gewoon thuis.

Neem nu contact op