Medisch Contentbeheer

De juiste kennis is onmisbaar voor het maken van goede keuzes voor je gezondheid.
contextMe heeft een unieke aanpak om mensen laagdrempelig aan die kennis te helpen.

We beheren een centrale content bibliotheek over meer dan 50 zorgpaden. U kunt ook nieuwe zorgpaden met ons ontwikkelen.

In de video leggen we u graag meer uit over onze aanpak.

video
play-sharp-fill

Betrouwbare medische content

De betrouwbare medische content van contextMe voldoet aan de meest actuele medische richtlijnen. Het is generieke informatie die op ieder mens van toepassing is. We werken samen met wetenschappelijke verenigingen en vooraanstaande medisch specialisten uit Nederland. Alle informatie die wij op ons platform publiceren is door hen beoordeeld en goedgekeurd.

Begrijpelijke Taal

Medische taal is voor veel mensen erg ingewikkeld. Het is wel erg belangrijk dat mensen informatie over hun eigen gezondheid en behandeling goed begrijpen. Daarom schrijven en spreken we in begrijpelijke taal en leggen we vaktermen zo goed mogelijk uit.

Bibliotheek met Videocontent

80% van de mensen onthoudt wat ze zien, slechts 20% onthoudt wat ze lezen. Daar komt bij dat mensen gewend zijn om op het internet voornamelijk visuele content tot zich te nemen. Daarom maken we van ieder content item een video in onze opnamestudio. Onze bibliotheek bevat al ruim 1000 gevalideerde video’s en blijft groeien.

Medische tekeningen en afbeeldingen

Waar dat nodig is verduidelijken we de informatie met medische tekeningen en foto’s. We werken hiervoor samen met vooraanstaande medische tekenaars. De afbeeldingen zijn te bekijken op het platform en in de video’s.

Doorlopend onderhoud

We houden de informatie voortdurend up to date. Doordat we dagelijks in gesprek zijn met gebruikers, leren we steeds beter met welke gezondheidsvragen mensen rondlopen. Met die kennis verrijken we ons content aanbod. Voor de meest belangrijke wetenschappelijke ontwikkelingen werken we samen met wetenschappelijke verenigingen.

Collectie op maat

U kunt als organisatie zelf kiezen welke content uit onze bibliotheek u wel en niet aan gebruikers ter beschikking wilt stellen. Ook is het mogelijk om daar uw eigen,  bestaande content aan toe te voegen of om nieuwe content te ontwikkelen in onze opnamestudio. Zo heeft u een eigen collectie die naadloos aansluit op uw eigen proces of behandeling.

Neem nu contact op