Werkgevers die hun personeel collectief hebben verzekerd bij Zilveren Kruis, kunnen contextMe als eerste in de markt en tegen de scherpste prijs aan hun medewerkers beschikbaar stellen. Met contextMe brengt een werkgever de juiste voorlichting over gezondheid binnen handbereik van uw medewerkers. Op elk moment en waar ze ook zijn.

contextMe biedt een platform met handige video’s over gezondheidsklachten en hoe die te voorkomen. Op het platform kunnen medewerkers ook laagdrempelig de ernst van hun klachten screenen. Desgewenst ontvangen uw medewerkers in een chat of videogesprek de juiste adviezen van onze eigen deskundige zorgverleners.

Zo krijgen uw medewerkers eenvoudig grip op hun eigen gezondheid en helpen we uw organisatie om zorgeloos aan het werk te blijven.

contextMe is er al voor ondersteuning bij het houding- en bewegingsapparaat en voor de mentale gezondheid. In de nabije toekomst zal de dienstverlening ook voor andere onderwerpen beschikbaar zijn.

Heeft u interesse om contextMe voor uw organisatie beschikbaar te stellen?

Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Zilveren Kruis of direct met Stijn Bartelink van contextMe
via 06 14 215 755 of stijn.bartelink@contextme.nl.